Truca'ns : 610 594 378

6ª edició de «Seny i rauxa a Les Santes»

El 20 de juliol la col·lectiva «Seny i rauxa a Les Santes» arriba a la 6ª edició amb il·lustracions de diferents artistes i festa oberta a tothom

Arriba la Festa de Seny i Rauxa de La Destil·leria, un dels esdeveniments culturals, socials i artístics més icònics de la ciutat. Aquest juliol en celebrem la 6ª edició i, com cada any, comptarem amb la participació de diversos artistes per presentar l’exposició col·lectiva «Seny i Rauxa a Les Santes», l’epicentre de la festa.

Després de sis anys, aquesta exposició s’ha convertit en un punt de trobada per a artistes de tot Catalunya i ha esdevingut una oportunitat per a nous creadors que han trobat a La Destil·leria un espai obert on exposar-hi.

Enguany hem reunit una desena d’artistes del món de la il·lustració i de diferents punts del territori que ens delectaran amb una sèrie d’obres i amb la temàtica de seny i rauxa. A més tots els qui comprin una obra el mateix dia de l’exposició gaudiran d’un 5% de descompte.

Els artistes que ens acompanyen aquest any són Bego Terradas, Carolina Veciana, Jana Gràcia, Laia Carrera Crespo, Marta Floriach, Morad Abselam, Núria Piqué, Romina Martí, Sitcantallops.

La inauguració serà el dia 20 de juliol a dos quarts de set de la tarda i la presentació anirà a càrrec de la historiadora de l’art Ruth Garcia.

Aquest dia també podreu aprofitar per visitar l’Escola de joieria de La Destil·leria, on hi hauran exposades algunes de les obres i treballs de les alumnes d’aquest curs 2018/19. No perdeu l’oportunitat de conèixer les futures joieres de la ciutat!

Us hi esperem!


Scroll to Top