Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA JULIOL

CALENDARI WEB SENSE TALLER (2)

4
JULIOL

CONVERSES AMB L'ARTISTA amb Xavier Rosales Ico

Converses amb l'artista

Ara que ja hem tornat a la “nova normalitat” recuperem aquesta activitat que teníem programada abans de l’estat d’alarma i que no vam poder tirar endavant a causa d’aquesta situació.

Converses amb l’artista és un espai de diàleg entre l’artista de l’exposició en curs i els visitants. El dissabte 4 de juliol tindreu l’oportunitat d’indagar en l’obra de l’artista Xavier Rosales Ico i fer-li totes les preguntes que vulgueu. Una oportunitat única de visitar l’exposició, si no ho heu pogut fer abans, i de conèixer l’artista i la seva obra en més profunditat.
No us ho perdeu!

Dia: 4 de juliol
Hora: A les 18 h
Preu: Gratuït

6
JULIOL

PINTURA amb Matías Krahn

matias kran

Es tracta d’una proposta enfocada a qualsevol persona que vulgui redescobrir l’experiència del joc i la improvisació plàstica com a portals des dels quals reconnectar amb les seves capacitats creatives. La idea és sortir del judici interior i obrir-se a noves possibilitats des de l’impuls creatiu que s’amaga darrere dels nostres habituals prejudicis i severa autoimatge.

El taller està plantejat des d’una perspectiva pràctica amb la finalitat d’explorar el joc creatiu a través de diferents exercicis que ens faran veure el tresor que s’amaga darrere dels nostres bloquejos, per a així contactar amb el nen interior i les seves capacitats creatives.

👉 Més informació AQUÍ

13
JULIOL

FORJA APLICADA A LA JOIERIA amb Carme Roher

taller forja aplicada a la joieria

Formació pensada per fer una inserció a la forja en joieria. (No cal experiència prèvia.)

La forja es una tècnica molt antiga. Consisteix en donar forma, crear volums, aplicant sobre el metall forces de compressió. En el nostre cas, picar amb diferents martells sobre diverses superfícies: tasos, incluses, fustes, etc.
Mitjançant el tremp i el recoiment podrem anar transformant amb aquests dos processos la forma, la textura i els diferents gruixos.

👉 Més informació AQUÍ

18
JULIOL

Inauguració de la col·lectiva «+ Seny i - Rauxa»

seny i rauxa 2020

Amb il·lusió, us convidem a la mostra anual de «Seny i Rauxa a les Santes», que enguany,  sense perdre l’objectiu de les 6 edicions passades i en consonància amb la situació actual, l’hem anomenada «+ Seny i – Rauxa». Una col·lectiva que reuneix a diferents artistes contemporanis del Maresme i del Barcelonès i que com cada any exposa obres de diverses disciplines com dibuix, pintura i escultura, entre d’altres.

Per tal d’evitar aglomeracions, l’exposició estarà oberta de 12 h a 15 h i de 18.30 h a 20 h. Al llarg d’aquestes hores, en el pati, disposarem de servei de vermut (migdia) i servei de bar (tarda) de la mà de Casa Paco.
A més a més, tindrem una parada de joies fetes per les alumnes de joieria, en la que podreu adquirir aquestes peces úniques i lluir-les aquest estiu. Joies d’autor de km 0!

Els/es artistes que ens acompanyaran aquest any són: Pau Agustí, Sandra Aicart, Sònia Albert, Laia Arnau, Sit Cantallops, Carmen Dengra, Aina Dorda Duch, Marta Duran, Marta Floriach, Ana García Pérez, Inma Jordà, Ricard Jordà, Vanessa Linares, Catherine Lorton, Carmela Márquez, Eduard Novellas, Miquel Ortega, Joan Poch, Jordi Prat Pons, Alberto Romero, Xavier Rosales Ico, Josep Serra, Olga Serral, Jaume Simon, Pia Sommer i Begoña Terradas.

20
JULIOL

PERFORMANCE amb Marina Barsy Janer i Isil Sol Vil

Taller performance Mataró

Es treballarà la performance entenent l’Art com a Vida i desenvolupant el que definim com a Amor Subversiu x Cuidats extrems. A través d’exercicis específics d’autoconeixement i intuïció individual-comunal, treballarem estats alterats del ser que develarán la política de la corporalitat (els cossos) dins d’una comunitat efímera. S’aguditzarà la intuïció parant esment a la part sensitiva – energètica – política de la corporalitat que habitem. Es treballa a partir d’exercicis d’escolta extrema identificant i reconstruint la memòria de la corporalitat com a geografia polític-afectiva. L’exploració generada permetrà la reapropiació de la cuerpa per part de les/les participants i el seu ús com a eina per a la creació d’accions individuals i col·lectives.

👉 Més info AQUÍ

Scroll to Top