Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA JUNY

Agenda juny 2018

9

JUNY

Inauguració de l'exposició CONTR∀DICCIONS

Contradiccions Jordà

El 9 de juny i fins al 14 de juliol La Destil·leria acull la proposta artística de tres artistes que han decidit trobar-se i mesclar-se dins les seves pròpies contradiccions creatives.

Ricard Jordà, Thierry Jordà i Ivan Jordà –tres creadors amb inquietuds i motivacions diferents, però amb un lligam familiar i artístic– construeixen una mostra que parteix de la voluntat i la necessitat de compartir una experiència que fins ara mai no s’havien plantejat: la de crear junts. I no parlem només de crear alhora en un mateix taller, sinó de submergir-se en un procés de creació conjunt i pensar en les obres com un tot, gairebé holístic, que reivindica des de l’inici de l’exposició fins al final cadascuna de les seves visions. Perquè si podem estar segurs d’alguna cosa, és de la capacitat de narrar històries d’aquests tres artistes que per primera vegada es trobaran en una mateixa sala d’exposicions.

Més informació AQUÍ

Hora: 19:30 h
Lloc: La Destil·leria
Entrada gratuïta

25

JUNY

Inici Casal d'Estiu

Casal Estiu

Ets multidisciplinari, ets de de la generació que sap què vol dir tenir intel·ligència emocional; ets crític, inconformista i altament col·laborador; t’agrada fer-te preguntes i sobretot: desafiar el coneixement. Ets un knowmad de cap a peus, o dit d’una altra manera: t’agrada conèixer i també t’agrada saber.

Tens ganes de saber, de conèixer i de compartir? Doncs no et perdis el casal d’aquest any. Sis setmanes d’activitats artístiques que giraran entorn d’un tema en el qual avui, més que mai, us toca a vosaltres, els joves, reflexionar: la llibertat.

Què hi dius? Estàs preparat per viure experiències inoblidables?

Informa’t millor AQUÍ

30

JUNY

Monogràfic de calques ceràmiques

Workshop calques ceràmiques

Vols personalitzar la teva vaixella? Ets un artista que busques altres suports per passar-hi la teva obra? Amb les calques ceràmiques se t’obrirà un món de possibilitats, podràs decorar i crear els teus propis plats, tasses i qualsevol superfície ceràmica.

En aquest taller veurem diferents maneres de transferir imatges a la ceràmica i tot el que cal per fer-ho. I t’enduràs a casa un plat i una tassa decorats per tu, on podràs esmorzar cada dia.

Reservar la plaça prèviament per xarxes, web, e-mail (info@destilleria.com) o telèfon (610 594 378).

Hora: d’10 h a 13 h
Preu: 50 € (3 hores)
Lloc: La Destil·leria

2,3 i 4

JULIOL

Taller Joieria Creativa

Taller de joieria Mataró

Que volem aconseguir…
Carme Roher planteja un taller de joieria creativa en què podeu a gravar planxetes de coure, llautó i alpaca a partir de la tècnica de gravat a la sal. De la mateixa manera, es posar en pràctica una altra tècnica a partir de l’esmalt sintètic en fred, que fon  150 graus i dona un ampli ventall de possibilitats pel que fa a la textura, el color i els acabats. 

Metodologia…
Teòric: l’alumne aprèn a muntar un recipient per poder seguir investigant pel seu compte (gravat a la sal).

Pràctic: cada persona es farà un mostrari, serà una sèrie de les planxetes que haurà treballat i una petita fitxa de cadascuna.

A qui va dirigit…
A persones que vulguin ampliar les possibilitats d’incidir sobre el metall, aprendre amb aquestes dues tècniques, que al costat de moltes altres, ens permeten ampliar la nostra creativitat.

Reservar la plaça prèviament per xarxes, web, e-mail (info@destilleria.com) o telèfon (610 594 378).

Hora: d’17 h a 20 h
Preu: 90 € material inclòs (9 hores)
Preu alumnes i socis: 75 € material inclòs (9 hores)

Lloc: La Destil·leria

TALLERS TRIMESTRALS

Activitats setmanals La Destil·leria
Scroll to Top