Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA ABRIL

Calendari abril La Destil·leria

7

ABRIL

Workshop d'Aina Dorda

taller aina dorda

Quan escoltes una cançó, què retens? Quan llegeixes, amb què et quedes al final d’una història? Quan observes, on et porten els ulls? L’activitat que l’artista Aina Dorda us proposa el 7 d’abril, a les 11 h, a La Destil·leria de Mataró, parteix d’un espai obert al diàleg i a la posada en comú sobre la reflexió de les diferents maneres d’observar i percebre. I això es farà mitjançant imatges. Imatges que aparentment s’han quedat a mig camí amb la intenció d’obrir noves portes a històries que esdevindran un mirall per a nosaltres.

Al principi del taller s’entregarà un sobre a cada persona. La resta, l’anireu descobrint.

HORA: 11 h
Entrada gratuïta

25

ABRIL

Fi de l'exposició «Abismar-se»

Aina Dorda: Abismar-se

La jove artista Aina Dorda presenta «Abismar-se», una exposició en què el collage i la fotografia s’uneixen per establir un diàleg entre la bellesa i el cos humà –en especial del cos femení– en un ambient íntim i privat.

Les emocions, el que tenim a prop, el que aparentment no està al nostre abast, la bellesa que desprèn el cos humà. Aina Dorda és capaç de transmetre un sentiment de buidor i omplir-lo de poesia. L’artista juga a suggerir, a empènyer el pensament cap a la imaginació a través d’escenes incompletes però recognoscibles.

HORA: 19.30 h
Entrada gratuïta
Més informació AQUÍ

28

ABRIL

Inauguració de l'exposició «A to B»

Exposició d'Ivan Floro

El proper artista que aterra a La Destil·leria és jove i amb les idees clares. Es diu Ivan Floro i presenta «A to B». Es tracta d’una exposició dividida en dos espais, l’A i el B, en què l’artista, a través d’escenes quotidianes, mostra a l’espectador dos mons clarament diferenciats: l’intern i l’extern. Floro és pintor, dibuixant i muralista, i en aquesta ocasió executa amb oli, llapis o bolígraf. Les escenes pròpies d’un jove del segle XXI contrasten amb la qualitat d’un traç que recorda l’impressionisme de Casas o Sorolla.

Més informació, properament al blog i a les nostres xarxes!

Entrada gratuïta
Més informació AQUÍ

TALLERS TRIMESTRALS

Activitats setmanals La Destil·leria
Scroll to Top