Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA JULIOL

CALENDARI WEB SENSE TALLERS

16

JULIOL

Últim dia de l'exposició «Sense límits» de Teresa Pera

«Sota mínims» de Teresa Pera

Últim dia de «Sota mínims», la segona exposició individual de l’artista Teresa Pera. Aquesta exposició, és el resultat dels projectes que s’han gestat durant els últims tres anys al taller de l’artista. Des d’«Hàlit», la individual que l’artista va presentar a La Destil·leria el 2014, l’obra de Pera s’ha transformat, com la matèria. Les relacions amb l’entorn les ha situades al centre, estrenyent els vincles entre l’art i la natura, fent-los més robustos. En aquesta exposició es fa palesa la preocupació de l’artista per l’entorn natural, per la realitat i pel futur. Recrea escenes decadents que rescata de la memòria, l’experiència i la percepció.

Més informació AQUÍ

20

JULIOL

Inauguració de la col·lectiva «Seny i rauxa a Les Santes»

Seny i rauxa a Les Santes 2019

Arriba la Festa de Seny i Rauxa de La Destil·leria, un dels esdeveniments culturals, socials i artístics més icònics de la ciutat. Aquest juliol en celebrem la 6ª edició i, com cada any, comptarem amb la participació de diversos artistes per presentar l’exposició col·lectiva «Seny i Rauxa a Les Santes», l’epicentre de la festa.

Enguany hem reunit una desena d’artistes del món de la il·lustració i de diferents punts del territori que ens delectaran amb una sèrie d’obres de diferents formats i amb la temàtica de la festa major. A més tots els qui comprin una obra el mateix dia de l’exposició gaudiran d’un 5% de descompte.

Hora: a les 19.30 h.
Més informació: AQUÍ

ELS
DIVENDRES I DISSABTES

Serigrafia

Taller de serigrafia Mataró

Si et vols iniciar en les arts d’estampació serigràfica aquest és el teu taller.

Dates i horaris: els divendres de 17 h a 20 h o els dissabtes de 10 h a 13 h.
Preu: 50 € (material inclòs)
Més informació i preinscripcions: a tallerdelsedus@gmail.com

Scroll to Top