Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA JUNY

Agenda juny La Destil·leria

7

JUNY

Diàlegs Òrfics - Cultura Talks

Cultura Talks
Una trobada oberta a tothom per parlar d’art al costat d’un/a invitat/ada especial el primer divendres de cada mes. Cultura Talks, un projecte de La Destil·leria s’uneix a Diàlegs Òrfics per re-aparèixer amb un nou format de conversa dins del taller. El dia 7 de juny obrirem aquest primer diàleg amb l’artista Gerard Altaió, que ens parlarà de la seva àmplia trajectòria com a artista i d’alguns dels seus projectes com Sonhoras i L’Automàtica.
Hora: a les 19 h.
Lloc: Òrfic – Espai dins de La Destil·leria
Preu: Taquilla inversa
Més informació: altaio.net o AQUÍ

8

JUNY

Inauguració de l'exposició «Sense límits» de Teresa Pera

«Sota mínims» de Teresa Pera

La Destil·leria presenta «Sota mínims», la segona exposició individual de l’artista Teresa Pera. Aquesta exposició, que s’inaugura el 8 de juny i que es podrà visitar només fins al 16 de juliol, és el resultat dels projectes que s’han gestat durant els últims tres anys al taller de l’artista. Des d’«Hàlit», la individual que l’artista va presentar a La Destil·leria el 2014, l’obra de Pera s’ha transformat, com la matèria. Les relacions amb l’entorn les ha situades al centre, estrenyent els vincles entre l’art i la natura, fent-los més robustos. En aquesta exposició es fa palesa la preocupació de l’artista per l’entorn natural, per la realitat i pel futur. Recrea escenes decadents que rescata de la memòria, l’experiència i la percepció.

Hora: a les 19 h
Més informació AQUÍ

8, 15 i 22

JUNY

MAX ERNST i Les Avantguardes Històriques.

62224440_313115649579437_1048219427520118784_n
Un taller sobre velles pràctiques artístiques dedicat a actuals creadors. Ensenyarem teoria i pràctica sobre el frottage, com treballar-lo en termes de laboratori artístic, com digitalitzar i com generar una publicació. La idea és potenciar les habilitats de les persones a través de la tècnica surrealista de fregat creada per Max Ernst, on no només farem fregats d’objectes, sinó també de meravelloses textures que trobarem a la ciutat. Explorar el taller i fer sortides a terreny, són algunes de les possibilitats que podràs descobrir i experimentar en aquest laboratori dedicat al Frottage.
Hora: d’11.30 h a 13 h.
Lloc: Òrfic – Espai dins de La Destil·leria
Preu: 15 € la sessió (Inclou materials) / 40 € curs complet.
Més informació AQUÍ
Preinscripcions: a orficoffice@gmail.com o al 658 805 720

14 i 21

JUNY

Laboratori: Poesia no verbal

207dd367-1640-4374-8ba6-360439ad4c6d
Un laboratori obert a la producció de poemes visuals utilitzant tècniques com el collage, el rottage, el dibuix, la mecanografia, la digitalització de la imatge i el Photoshop, entre altres. La intenció és que les persones es puguin expressar lliure i artísticament en un format bidimensional, obtenint com a resultat una o diverses peces visuals. Poesia no verbal és una invitació a crear poemes gràfics i compartir l’experiència de crear obres com si s’estigués en el propi taller.
Hora: de 17.30 a 19 h.
Lloc: Òrfic – Espai dins de La Destil·leria
Preu: 10 € la sessió (Inclou materials)
Més informació AQUÍ
Preinscripcions: a orficoffice@gmail.com o al 658 805 720

28
JUNY

Xerrada: El recital de poesia com a acció escènica

Recital de poesia Mataró
Dirigit per l’artista i agitador cultural Danilo Facelli, creador del ja reconegut Perifèric Poetry de Mataró. Danilo arriba a Orfic Art Office a fer aquesta interessant xerrada sobre poesia, creada a partir de les seves pròpies experiències i trajectòria en la matèria des de fa més de 15 anys. A través de quatre mòduls com són “la persona que recita”, “li públic”, “la interacció” o el “lloc on es recita”, l’artista ens introduirà en un ampli camp d’acció de la poesia, dotant els oients d’una garantida formació, que els permetrà potenciar els seus camins creatius tant com a persones i com a artistes.
Hora: de 19 h a 20 h.
Lloc: Òrfic – Espai dins de La Destil·leria
Contribució: 5 €
Més informació AQUÍ
Preinscripcions: a orficoffice@gmail.com o al 658 805 720

29
JUNY

«Amapola y furia»

Amapola y furia
“Rosella i fúria” és el projecte d’improvisació, performàntic i itinerant, de la performer i poeta Lorena Izquierdo, del videoartista i músic experimental Primo Gabbiano i de l’artista Visual Pal. És una trobada escènica entre el cos i el soroll, la imatge en moviment i la paraula. Amb aquests elements es crea un espectacle intens, estrany i de connexions obertes a una polisèmia heretge.
Participants: Primo Gabbiano, Lorena Izquierdo i Visual Pal.
Hora: a les 21 h
Lloc: Òrfic – Espai dins de La Destil·leria
Preu: Taquilla inversa
Vídeo promocional AQUÍ
Més informació AQUÍ
Preinscripcions: a orficoffice@gmail.com o al 658 805 720

ELS
DIVENDRES I DISSABTES

Serigrafia

Taller de serigrafia Mataró

Si et vols iniciar en les arts d’estampació serigràfica aquest és el teu taller.

Dates i horaris: els divendres de 17 h a 20 h o els dissabtes de 10 h a 13 h.
Preu: 50 € (material inclòs)
Més informació i preinscripcions: a tallerdelsedus@gmail.com

Scroll to Top