Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA NOVEMBRE

Agenda novembre La Destil·leria

8

NOVEMBRE

Projecció del documental "El cuadro " de David Trueba

"El cuadro" de David Trueba

En motiu de la mostra «Tarannàs», el dijous, 8 de novembre a les 19 h, a La Destil·leria, es projecta el documental “El Cuadro” del cineasta David Trueba, basat en el procés de creació del quadre “Ell@” de Josep Santilari.
L’encarregat de presentar el documental serà el comisari de la col·lectiva «Tarannàs» Alberto Romero Gil, i el mateix Josep Santilari Germans Santilari.
Després de la projecció hi haurà un col·loqui.

L’entrada és gratuïta i limitada a l’aforament de la sala pel que cal reservar plaça a info@destilleria.com o al 610 594 378.

10

NOVEMBRE

Inauguració de l'exposició «Crisis» de Perecoll

Crisis de Pere Coll

L’obra, com si fos una inexorable llei de la física, no es pot sostreure del temps. I precisament això és el que fa Perecoll Escultor a la seva exposició «Crisis», un conjunt d’obres incardinades en el seu temps i el seu país. I ho fa amb suports i tècniques diversos –escultura, pintura, aquarel·la– com si volgués enllaçar passat i present, i amb escultura en terracota de la seva recent producció.

«Crisis». El nom de la cosa fa honor a les seves propietats i, naturalment, a una manera d’entendre, d’interpretar i interpretar-se a si mateix, cosa que Perecoll explicita clarament quan ens diu que el seu ofici és comunicació i que la comunicació se sustenta en dos pilars: la constància i la reflexió. «I és així com s’adquireix el concepte del volum en un corrent que, fàcilment, es pot enquadrar en el marc del constructivisme».

👉Del 10 de novembre a l’11 de desembre
👉Més informació AQUÍ

Scroll to Top