Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA GENER

Agenda web mensual

21
GENER

Fi exposició col·lectiva «Fins a tres-cents»

fins a tres cents

Últims dies per visitar l’exposició «Fins a tres-cents», la mostra col·lectiva de Nadal en la que es poden adquirir obres d’art de diferents artistes a un preu de fins a 300 €.

Enguay els artistes sòn Aina Dorda Duch, Alberto Romero Gil, Ana Garcia, Bego Terradas, Carme Roher, Catherine Lorton, David Vergés, Edu Novellas , Esteban Moulin, Imma Jordà, Ivan Floro, Joan Serra, Jordi Prat Pons, Josep Maria Gomis, Josep Serra, Laia Arnau, marc prat, Marta Floriach Dalmau, Marta Lafuente, Mia Llauder, Miquel Ortega Rectoret, Nefer, Núria Piqué Sala, Paula Acosta, Pia Sommer, Pierre Radisic, Pol Codina Font, Ricard Jordà, Setxu Xirau Roig, Sit Cantallops, Teresa Pera, Vanessa Linares i Xavier Rosales Ico, Cecilia Morales i Tomas Safont-Tria Blasco.

25
GENER

Inauguració de l'exposició col·lectiva «Retorn al vidre»

Aquest any és el centenari de la Cooperativa del Forn del Vidre. I és per això que un grup nombrós d’artistes s’han unit per retre homenatge als homes i dones que en formaven part, sobretot a aquells que a part de fer bombetes, dedicaven part del seu temps de descans a crear objectes artístics de vidre.

Diverses disciplines, com pintura, escultura, gravat, serigrafia, ceràmica, mosaic i joieria, formen part d’aquesta exposició.

Una mirada plural, però amb una complicitat, que és la d’aconseguir, que Mataró, faci un retorn a l’art del vidre i a tot el que l’envolta.

Comissaria de la mostra
Marta Duran Quintana

3, 4, 17 i 18
GENER

Taller de Serigrafia en família

Foto 26-11-19 12 46 43

En motiu de l’exposició «NEW», que s’inaugura el dissabte 9 de novembre a La Destil·leria, Eduard Novellas (@tallerdelsedus), proposa un taller gratuït de Demo Print de serigrafia. En aquest taller coneixerem el procés, les eines, els materials i les tintes per a una correcta elaboració d’una estampa serigràfica. Vine amb un suport tèxtil o paper per poder-te emportar la teva estampa.

Cal inscripció prèvia i les places són limitades.

Data i horari: 23 de novembre d’11 h a 13 h
Preu: Gratuït
Inscripcions: al 610 594 378 o a info@destilleria.com

8
GENER

Inici Taller de cinema amb Pere Vázquez

Taller de cinema Mataró
T’agrada el cinema i t’agradaria aprendre tot el procés per acabar rodant la teva pròpia pel·lícula?

Amb aquest taller, impartit per Pere Vàzquez, es vol fomentar la lectura crítica i comprensiva de la imatge, així com donar les eines per contextualitzar una pel·lícula i allò que vol transmetre, gaudir del cinema, aprendre a escriure i desenvolupar un guió, rodar-lo i, posteriorment, editar-lo.

Un taller pràctic que de ben segur no us deixarà indiferents.

Dia: dimecres
Hora: de 17 h  a 18.30 h
Dirigit a: 5è, 6è, 1 er i 2on d’ESO
Preu: 60 €
Inici: dimecres 8 de gener del 2020

ELS DIJOUS

Curs dibuix i pintura

Taller dibuix Mataró

«Pensar-se com a artista» és un taller per iniciar-se en el dibuix i la pintura no només des de la part tècnica, sinó també conceptual. Produir obra és important, però també ho és la construcció de l’artista, i això implica no només trobar un estil propi, sinó cultivar una mirada crítica sobre el treball que fem en art.
Els artistes, i això val per a tothom perquè tots ho podem ser, trobaran en aquest taller les eines i el pensament que més els interessi per pensar-se com a artistes.

👉 Més info AQUÍ

ELS
DILLUNS I DIJOUS

Cursos Escola de joieria

taller joieria mataro

Per a aquest curs 2019/20, hem preparat dos tallers de joieria amb diferents nivells, un taller d’aliances i una sèrie de monogràfics molt interessants que es realitzaran al llarg del curs.

🔹CURSOS
✔️Formació general (amb Carme Roher)
✔️Formació avançada (amb Carme Roher)

🔹MONOGRÀFICS
✔️Curs d’aliances (amb Carme Roher)
✔️ Curs de gravat a la sal (amb Carme Roher)
✔️Fusing de vidre aplicat a la joieria (amb David Gibernau)
✔️Forja aplicada a la joieria (amb Pol Codina)
✔️Gemmologia (professor pendent de confirmació

👉 Més info AQUÍ

ELS
DIVENDRES I DISSABTES

Taller de Serigrafia

Taller de serigrafia Mataró

Si et vols iniciar en les arts d’estampació serigràfica aquest és el teu taller.

Dates i horaris: els divendres de 17 h a 20 h o els dissabtes de 10 h a 13 h.
Preu: 50 € (material inclòs)
Més informació i preinscripcions: a tallerdelsedus@gmail.com

Scroll to Top