Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA JULIOL

Agenda juliol La Destil·leria

3

JULIOL

Inici intensiu taller de percussió

intensiu de percussió

Ramón Giménez és el fundador d’Ojos de Brujo, també és director, coreògraf, i productor musical. Ha treballat al costat de la Troba Kung Fu, Peret, Amaral (i molts altres) i ha compost una de les obres més arriscades del flamenc-fusió amb l’Associació Carmen Amaya, El flamenco y las máquinas.

Ramon Giménez té encara una altra faceta: la de professor de música. I és justament aquesta faceta la que arriba a La Destil·leria.

L’objectiu del curs és arribar a conceptualitzar el ritme a través d’un mètode que utilitza les músiques del món per aprendre diferents llenguatges d’expressió musical.

Estructura del curs
Es repartiran les músiques del món geogràficament.
Llatina: salsa, cúmbia, son, reaggeton…
Música nord-americana i anglosaxona: hip-hop i funky / rock i pop
Flamenc
Africana i subsahariana

Es faran servir instruments com la caixa, els bongos, les maraques, la darbukka, el jambé, tubs sonors, entre altres.
*sessions d’1 hora i 30 minuts dividides en dos blocs de 45 minuts (amb pausa)
*No cal instrument

HORARI: Dilluns i dimecres de 17.30 a 19 h
PREU GENERAL: 65 €
PREU SOCIS: 60 €
INSCRIPCIONS: AL 610 594 378 0a info@destilleria.com

22

JULIOL

Inauguració de l'exposició «Seny i Rauxa a Les Santes»

seny i rauxa 2017

Arriba la Festa de Seny i Rauxa de La Destil·leria, un dels esdeveniments culturals, socials i artístics més icònics de la ciutat. Aquest juliol en celebrem la 4a edició i, com cada any, comptarem amb la participació de diversos artistes per presentar l’exposició col·lectiva «Seny i Rauxa a Les Santes», l’epicentre de la festa.

Enguany, volem que la inauguració es converteixi en una festa, per això, a més de posar-hi música en directe, us hem reservat unes quantes sorpreses que anirem revelant al llarg del mes de juliol a les xarxes socials. Tot plegat passarà la setmana abans de la festa major, amb Mataró respirant Santes i amb moltes ganes d’estiu.

Els estils
Street art, il·lustració, pintura, fotografia, dibuix, disseny gràfic, tipografia, escultura, pintura plàstica, mosaics.

Els artistes
Máximo Almeida, Pere-Màrtir Brasó, Sit Cantallops, Elisa Capdevila, Maria José Carrasco, Pere Fradera i Barceló, Josep Maria Gomis, Catherine Lorton, Cecilia Morales, Miquel Ortega, Enric Punsola, Tomàs Safont-Tria, Tete Ji, Alba Trench, Belén Vilanova

Més informació AQUÍ

HORA: 19.30 h
Entrada gratuïta

13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 23, 24

JULIOL

«Misèria» de Stephen King

Misèria a Mataró

El 26 de jun torna l’èxit de l’any passat: «Misèria» de Stephen King. Repetim director, Pere Vàzquez, i repetim actors Xavier Codony i Lidia Rovira Comas. L’aforament és limitadíssim (18 espectadors per funció) i l’any passat les entrades van volar! Si aquest any no t’ho vols perdre, fes la reserva!

Autor: Stephen King
Director: Pere Vàzquez

HORA: a les 21 h
ENTRADA A LA DESTIL·LERIA: 12 €
RESERVES: al 610 594 378 o a info@destilleria.com

6, 7, 8, 9

JULIOL

Moisès Maicas

Moises Maicas a La Destil·leria

CANCEL·LADA
Dijana, una jove croata, arriba a Londres a la recerca d’una nova vida. El seu cosí, però, decideix que vendre-la a Babac, un proxeneta, a canvi d’«un iPhone i mig» és una solució molt més encertada.

Amb aquest cop de puny és com comença una obra que converteix els espectadors en una mena de voyeurs que viatgen a l’interior del cap de la Dijana. En unes escenes brutalment reals i estranyament surrealistes, Kirkwood construeix una protagonista complexa, allunyada de l’estereotip de la víctima, una dona fanfarrona i vulnerable, decidida i fràgil, que no deixa de lluitar però que està a punt d’enfonsar-se.

Autora: Lucy Kirkwood
Traductora: Anna Soler Horta
Director: Moisès Maicas

DIES 6, 7 i 8 de juliol a les 20.30 h
DIA 9 de juliol a les 19 h
ENTRADA A LA DESTIL·LERIA: 10 € / Preu socis: 8 €
RESERVES: al 610 594 378 o a info@destilleria.com

TALLERS TRIMESTRALS

Activitats setmanals La Destil·leria
Scroll to Top