Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA OCTUBRE

Agenda web mensual CALENDARI WEB SENSE TALLERS

6
OCTUBRE

Classe oberta de joieria

classe oberta joieria

Per als que vulgueu iniciar-vos a la joieria o ampliar coneixements, us proposem aquesta classe oberta GRATUÏTA amb la professora de joieria Carme Roher.

Les places són limitades, per tant, és important reservar la vostra plaça a info@destilleria.com o al 610 594 378.

Dia: Dimarts 6 d’octubre
Hora: de 18 h a 19 h
Preu: gratuït

17
OCTUBRE

Educació menstrual per a joves

Captura de pantalla 2020-09-30 a las 10.54.42
La Cristina i la Jèssica d’Espai Deessa, ens proposen aquest taller d’educació menstrual. Un taller enfocat a joves en el que es treballaran diferents punts com:
  • Anatomia i fisiologia
  • Les 4 fases de la ciclitat femenina
  • Recomanacions per una ciclicitat sana
  • Diagrama lunar
  • Menstruació conscient
  • Alternatives de recollida de la sang
  • Desmentint mites
Dia: 17 d’octubre
Hora: de 15 h a 16.30 h
Preu: 8 €
Inscripcions a: espaideessa@gmail.com o al 690 677 449 o 673 413 706

21
OCTUBRE

Últim dia de la col·lectiva Tarannàs «el paper»

Tarannàs

Fins al 21 d’octubre podeu visitar la tercera edició de la col·lectiva Tarannàs, aquest any enfocat al paper.

El paper és un mitjà que ha estat lligat a la creació des de molt primerenca edat, sent primer suport per a després arribar a ser en si mateix participi de l’expressió plàstica. Tarannàs «el paper» pretén mostrar mitjançant els 11 artistes participants la capacitat expressiva i rica en solucions que aporta el paper a la creació artística.

Els participants d’aquest any són: Tamara Ablameiko, Albert Alís, Carmen Chofre, Ana García Pérez, Sabine Finkenauer, Marta Lafuente, María Lería, Alberto Romero Gil, Javito Ruiz Pérez, Begoña Tarrades i David Vergés. Una representació de diferents artistes i estils que deixaran la seva empremta en un element comú com el paper.

No us la perdeu!

Comissari de l’exposició: Alberto Romero Gil
Disseny del cartell: Alberto Romero Gil

👉Més informació AQUÍ

24
OCTUBRE

Inauguració de l'exposició «Suite a quatre mans»

Suite a quatre mans de Txè Aymat i Ricard Jordà

El 24 d’octubre a partir de les 12.30 h inaugurem l’exposició «Suite a quatre mans», una simbiosis entre el joier Txè Aymat i l’artista Ricard Jordà.

«Suite a quatre mans» és el resultat d’un diàleg d’impulsos que es troben, el procés d’un coneixement, d’una convivència en un país llunyà i de l’aventura de viure. Però és sobretot una conversa artística i un joc, i les obres són els taulers on les fitxes han quedat col·locades a l’espera de nous jugadors. (Ruth Garcia)

Per tal de controlar l’aforament, l’exposició s’inaugurarà en tres horaris diferents i és imprescindible reservar plaça a info@destilleria.com o al 610 594 378.

De 12.30 h – 13.30 h: Presentació a càrrec de Ruth Garcia López
De 18 h a 19 h: Presentació a càrrec de Txè Aymat/Ricard Jordà
De 19 h a 20 h: Presentació a càrrec de Txè Aymat/Ricard Jordà

No us la perdeu!

Comissaria de l’exposició: Ruth Garcia López (Històriadora de l’art)

24 i 31
OCTUBRE

Workshop de forja amb Pol Codina

unnamed

El forjador i artista Pol Codina Font, ens proposa aquest taller creatiu en el que tindrem un primer contacte amb la forja. A través d’aquest procés de fabricació elaborarem una petita peça, una joia o una escultura que cada un/a es podrà emportar a casa.
Una part pràctica es farà en la mateixa Serralleria March, un taller que porta en funcionament des del 1904 i que ha passat de generació en generació.

El workshop té una duració de 9 hores repartides en tres dies.
Ideal per als amants de l’art i la creativitat. No calen nocions prèvies.

Dies: 24 i 31 d’octubre i 7 de novembre
Hora: de 10 h a 13 h (9 hores en total)
Preu: 95 € (inclou material)
Inscripcions a: info@destilleria.com o al 610 594 378
Places limitades!
*Descompte de 5% per alumnes i socis de La Destil·leria

ELS
DILLUNS I DIJOUS

Escola joieria

Escola joieria Mataró

L’Escola taller de Joieria està oberta a tots els que volen iniciar-se o ampliar coneixements de joieria. Hi ha dos cursos per a diferents nivells i tècniques.

Formació general
L’Escola Taller de Joieria ofereix als alumnes un aprenentatge pràctic, aprenent a treballar el metall en totes les seves vessants i tècniques; la  fosa, soldar, calar, llimar, donar volums i textures, polir i matisar. A més posem a la disposició de l’alumne tota la infraestructura necessària en maquinària i eines per a que tinguin un acompliment adequat en l’elaboració de totes les seves peces de joieria.

Dies:
Dilluns de 18 h a 21 h – 90€/mes
Dilluns de 18 h a 20 h – 60€/mes
Matrícula: 25 €

Formació avançada
Conèixer i perfeccionar els materials, eines i maquinaria de l’ofici, ampliar tècnica i destresa per realitzar la feina, procurar que l’alumne apliqui els continguts apresos al seu llenguatge personal per realitzar les seves peces.
Treballarem el concepte i l’abstracció  introduint-nos al nostre propi llenguatge plàstic.

Dies:
Dijous de 18 h a 21 h – 90€/mes (avançat)
Dijous de 18 h a 20 h – 60€/mes
Matrícula: 25 €

👉 Inscripcions AQUÍ 

ELS
DILLUNS

Pensar-se com a artista

taller de dibuix i pintura mataro

«Pensar-se com a artista» és un taller per iniciar-se en el dibuix i la pintura no només des de la part tècnica, sinó també conceptual. Produir obra és important, però també ho és la construcció de l’artista, i això implica no només trobar un estil propi, sinó cultivar una mirada crítica sobre el treball que fem en art.

Els artistes, i això val per a tothom perquè tots ho podem ser, trobaran en aquest taller les eines i el pensament que més els interessi per pensar-se com a artistes.

El/a professor/a treballa tècniques, conceptes, artistes, materials… i els posa al servei del l’experimentació no només per iniciar l’alumne en la pintura, sinó perquè pugui afrontar reptes pictòrics cada vegada més difícils.

Dilluns de 18 h a 20 h
Matrícula: 25 €
Preu: 55 €/mes
Adreçat a: joves i adults

👉 Inscripcions AQUÍ 

ELS
DIVENDRES

Inici taller de Pintura

taller pintura mataro

La producció artística no només es fonamenta en els coneixements tècnics, sino també en desenvolupar una mirada critica entorn l’art. Però sovint, quan ens endinsem en el món de la creació, ens podem trobar devant d’entrebancs tècnics que ens dificulten arribar allà on volem.

De vegades, en els inicis pictòrics de cada persona hi ha mancances tècniques pero també moltes virtuds, una creativitat innata, una intuïció artistica i una inocènia que dona com a resultat treballs plens de sinceritat i veu propia que potser no sabem apreciar del tot. Moltes vegades busquem domesticar allò que pensem que no val, i no veiem la bellesa, la força i poder que pot tenir la nostra creació.

En aquest taller treballarem tant la part tècnica, per poder afrontar reptes artístics cada vegada més exigents, com el treball instrospectiu i el pensament individual.

Aquest serà un taller que servirà per acompanyar a l’alumne en el seu propi camí, tant en la part tècnica com en la conceptual, sense pretendre homogeneïtzar sota un criteri individual que limiti i modifiqui la seva essència creativa.

Dies:
Divendres d’11 h a 13 h
Matrícula: 25 €
Preu: 55 €/mes
Adreçat a: joves i adults

👉 Inscripcions AQUÍ 

Scroll to Top