Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA SETEMBRE

Agenda web mensual

14
SETEMBRE

Inici escola joieria

Escola joieria Mataró

L’Escola taller de Joieria està oberta a tots els que volen iniciar-se o ampliar coneixements de joieria. Hi ha dos cursos per a diferents nivells i tècniques.

Formació general
L’Escola Taller de Joieria ofereix als alumnes un aprenentatge pràctic, aprenent a treballar el metall en totes les seves vessants i tècniques; la  fosa, soldar, calar, llimar, donar volums i textures, polir i matisar. A més posem a la disposició de l’alumne tota la infraestructura necessària en maquinària i eines per a que tinguin un acompliment adequat en l’elaboració de totes les seves peces de joieria.

Dies:
Dilluns de 18 h a 21 h – 90€/mes
Dilluns de 18 h a 20 h – 60€/mes
Matrícula: 25 €

Formació avançada
Conèixer i perfeccionar els materials, eines i maquinaria de l’ofici, ampliar tècnica i destresa per realitzar la feina, procurar que l’alumne apliqui els continguts apresos al seu llenguatge personal per realitzar les seves peces.
Treballarem el concepte i l’abstracció  introduint-nos al nostre propi llenguatge plàstic.

Dies:
Dijous de 18 h a 21 h – 90€/mes (avançat)
Dijous de 18 h a 20 h – 60€/mes
Matrícula: 25 €

👉 Inscripcions AQUÍ 

14
SETEMBRE

Inici taller Pensar-se com a artista

taller de dibuix i pintura mataro

«Pensar-se com a artista» és un taller per iniciar-se en el dibuix i la pintura no només des de la part tècnica, sinó també conceptual. Produir obra és important, però també ho és la construcció de l’artista, i això implica no només trobar un estil propi, sinó cultivar una mirada crítica sobre el treball que fem en art.

Els artistes, i això val per a tothom perquè tots ho podem ser, trobaran en aquest taller les eines i el pensament que més els interessi per pensar-se com a artistes.

El/a professor/a treballa tècniques, conceptes, artistes, materials… i els posa al servei del l’experimentació no només per iniciar l’alumne en la pintura, sinó perquè pugui afrontar reptes pictòrics cada vegada més difícils.

Dilluns de 18 h a 20 h
Matrícula: 25 €
Preu: 55 €/mes
Adreçat a: joves i adults

👉 Inscripcions AQUÍ 

18
SETEMBRE

Inici taller de Pintura

taller pintura mataro

La producció artística no només es fonamenta en els coneixements tècnics, sino també en desenvolupar una mirada critica entorn l’art. Però sovint, quan ens endinsem en el món de la creació, ens podem trobar devant d’entrebancs tècnics que ens dificulten arribar allà on volem.

De vegades, en els inicis pictòrics de cada persona hi ha mancances tècniques pero també moltes virtuds, una creativitat innata, una intuïció artistica i una inocènia que dona com a resultat treballs plens de sinceritat i veu propia que potser no sabem apreciar del tot. Moltes vegades busquem domesticar allò que pensem que no val, i no veiem la bellesa, la força i poder que pot tenir la nostra creació.

En aquest taller treballarem tant la part tècnica, per poder afrontar reptes artístics cada vegada més exigents, com el treball instrospectiu i el pensament individual.

Aquest serà un taller que servirà per acompanyar a l’alumne en el seu propi camí, tant en la part tècnica com en la conceptual, sense pretendre homogeneïtzar sota un criteri individual que limiti i modifiqui la seva essència creativa.

Dies:
Divendres d’11 h a 13 h
Matrícula: 25 €
Preu: 55 €/mes
Adreçat a: joves i adults

👉 Inscripcions AQUÍ 

26
SETEMBRE

Inauguració de la col·lectiva Tarannàs «el paper»

Tarannàs

El 26 de setembre inaugurem la tercera edició de la col·lectiva Tarannàs, aquest any enfocat al paper.

El paper és un mitjà que ha estat lligat a la creació des de molt primerenca edat, sent primer suport per a després arribar a ser en si mateix participi de l’expressió plàstica. Tarannàs «el paper» pretén mostrar mitjançant els 11 artistes participants la capacitat expressiva i rica en solucions que aporta el paper a la creació artística.

Els participants d’aquest any són: Tamara Ablameiko, Albert Alís, Carmen Chofre, Ana García Pérez, Sabine Finkenauer, Marta Lafuente, María Lería, Alberto Romero Gil, Javito Ruiz Pérez, Begoña Tarrades i David Vergés. Una representació de diferents artistes i estils que deixaran la seva empremta en un element comú com el paper.

Per tal d’evitar aglomeracions, l’exposició estarà oberta de 18 h a 20 h i seguirem els protocols d’higene i seguretat.

No us la perdeu!

Comissari de l’exposició: Alberto Romero Gil
Disseny del cartell: Alberto Romero Gil

👉Més informació AQUÍ

Scroll to Top