Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA NOVEMBRE

Agenda web mensual

7 i 14
NOVEMBRE

Visites guiades de l'exposició «Suite a quatre mans»

suite a quatre mans eventbrite

L’inauguració de l’exposició «Suite a quatre mans» del joier Txè Aymat i l’artista Ricard Jordà, va ser tota una experiència per als sentits. Les obres creades entre aquests dos artistes no van deixar indiferent a ningú.

Si et vas perdre la inauguració, tens l’oportunitat de visitar-la amb noves visites guiades:

  • Dissabte 7 de novembre a les 12 h i a les 13 h
  • Dissabte 14 de novembre a les 12 h i a les 13 h

Per tal de controlar l’aforament, és imprescindible reservar plaça a info@destilleria.com

Gràcies a tots els que doneu suport a l’art i a la cultura visitant les nostres exposicions i seguint tots els protocols d’higiene i seguretat indicats. Entre tots fem la cultura segura.

Comissaria de l’exposició: Ruth Garcia López (Històriadora de l’art)

18
NOVEMBRE

Últim dia per visitar de l'exposició «Suite a quatre mans»

Suite a quatre mans de Txè Aymat i Ricard Jordà

«Suite a quatre mans» és el resultat d’un diàleg d’impulsos que es troben, el procés d’un coneixement, d’una convivència en un país llunyà i de l’aventura de viure. Però és sobretot una conversa artística i un joc, i les obres són els taulers on les fitxes han quedat col·locades a l’espera de nous jugadors. (Ruth Garcia)

No us la perdeu!

Comissaria de l’exposició: Ruth Garcia López (Històriadora de l’art)

26
NOVEMBRE

Inauguració de l'exposició «Transfer»

desti_1

«Transfer» és una exposició de l’artista Pia Sommer, coproduïda amb M|A|C (Mataró Art Contemporani).

Del 26 de novembre al 17 de desembre.
Ben aviat més informació.

ELS
DILLUNS

Pensar-se com a artista

taller de dibuix i pintura mataro

«Pensar-se com a artista» és un taller per iniciar-se en el dibuix i la pintura no només des de la part tècnica, sinó també conceptual. Produir obra és important, però també ho és la construcció de l’artista, i això implica no només trobar un estil propi, sinó cultivar una mirada crítica sobre el treball que fem en art.

Els artistes, i això val per a tothom perquè tots ho podem ser, trobaran en aquest taller les eines i el pensament que més els interessi per pensar-se com a artistes.

El/a professor/a treballa tècniques, conceptes, artistes, materials… i els posa al servei del l’experimentació no només per iniciar l’alumne en la pintura, sinó perquè pugui afrontar reptes pictòrics cada vegada més difícils.

Dilluns de 18 h a 20 h
Matrícula: 25 €
Preu: 55 €/mes
Adreçat a: joves i adults

👉 Inscripcions AQUÍ 

ELS
DILLUNS I DIJOUS

Escola joieria

Escola joieria Mataró

L’Escola taller de Joieria està oberta a tots els que volen iniciar-se o ampliar coneixements de joieria. Hi ha dos cursos per a diferents nivells i tècniques.

Formació general
L’Escola Taller de Joieria ofereix als alumnes un aprenentatge pràctic, aprenent a treballar el metall en totes les seves vessants i tècniques; la  fosa, soldar, calar, llimar, donar volums i textures, polir i matisar. A més posem a la disposició de l’alumne tota la infraestructura necessària en maquinària i eines per a que tinguin un acompliment adequat en l’elaboració de totes les seves peces de joieria.

Dies:
Dilluns de 18 h a 21 h – 90€/mes
Dilluns de 18 h a 20 h – 60€/mes
Matrícula: 25 €

Formació avançada
Conèixer i perfeccionar els materials, eines i maquinaria de l’ofici, ampliar tècnica i destresa per realitzar la feina, procurar que l’alumne apliqui els continguts apresos al seu llenguatge personal per realitzar les seves peces.
Treballarem el concepte i l’abstracció  introduint-nos al nostre propi llenguatge plàstic.

Dies:
Dijous de 18 h a 21 h – 90€/mes (avançat)
Dijous de 18 h a 20 h – 60€/mes
Matrícula: 25 €

👉 Inscripcions AQUÍ 

ELS
DIVENDRES

Inici taller de Pintura

taller pintura mataro

La producció artística no només es fonamenta en els coneixements tècnics, sino també en desenvolupar una mirada critica entorn l’art. Però sovint, quan ens endinsem en el món de la creació, ens podem trobar devant d’entrebancs tècnics que ens dificulten arribar allà on volem.

De vegades, en els inicis pictòrics de cada persona hi ha mancances tècniques pero també moltes virtuds, una creativitat innata, una intuïció artistica i una inocènia que dona com a resultat treballs plens de sinceritat i veu propia que potser no sabem apreciar del tot. Moltes vegades busquem domesticar allò que pensem que no val, i no veiem la bellesa, la força i poder que pot tenir la nostra creació.

En aquest taller treballarem tant la part tècnica, per poder afrontar reptes artístics cada vegada més exigents, com el treball instrospectiu i el pensament individual.

Aquest serà un taller que servirà per acompanyar a l’alumne en el seu propi camí, tant en la part tècnica com en la conceptual, sense pretendre homogeneïtzar sota un criteri individual que limiti i modifiqui la seva essència creativa.

Dies:
Divendres d’11 h a 13 h
Matrícula: 25 €
Preu: 55 €/mes
Adreçat a: joves i adults

👉 Inscripcions AQUÍ 

Scroll to Top