Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA NOVEMBRE

Agenda web mensual

5
NOVEMBRE

Fi exposició col·lectiva TARANNÀS «el jardí»

Tarannàs el jardí

El jardí en la seva amplitud temàtica ha estat un tema recurrent al llarg de la història de l’art. Aquesta exposició pretén mostrar una visió genuïna i pròpia del tema. Per a això s’han reunit 10 artistes contemporanis amb mirada i conclusions distants que han convertit la sala d’exposicions de la Destil·leria en un autèntic boscatge.

Paula Acosta, Sophie Aguilera, Marcos Cardenas, Ana García Pérez, Matias Krahn, María Lería, Pablo Maeso, Keiko Owaga, Alberto Romero Gil, Albert Vidal són els artistes que en formen part. Alberto Romero n’és el comissari.

Tens fins al 5 de novembre per visitar-la. No te la perdis!

🎨 Disseny del cartell: Tabaleo Estudio

9
NOVEMBRE

Inauguració de l'exposició «NEW», d’Eduard Novellas

New Eduard Novellas

“New” és fruit de l’evolució vital d’Eduard Novellas. Un camí que recorre a través de la serigrafia per mostrar-nos les seves reflexions a l’entorn de la forma, el color, l’experimentació… en definitiva, la creació.

Mitjançant el procés d’estampació, les obres que conformen aquesta exposició són imatges minimalistes que conviden a meditar sobre els processos de canvi i l’acceptació d’aquests. Són també experiències empíriques que l’artista realitza a partir de diverses teories associades amb el color i les sensacions, amb un nou llenguatge que ens interpel·la a través de l’obra impresa.

👉 Més info AQUÍ

23
NOVEMBRE

Demo Print de Serigrafia

slide taller serigrafia mataró

En motiu de l’exposició «NEW», que s’inaugura el dissabte 9 de novembre a La Destil·leria, Eduard Novellas (@tallerdelsedus), proposa un taller gratuït de Demo Print de serigrafia. En aquest taller coneixerem el procés, les eines, els materials i les tintes per a una correcta elaboració d’una estampa serigràfica. Vine amb un suport tèxtil o paper per poder-te emportar la teva estampa.

Cal inscripció prèvia i les places són limitades.

Data i horari: 23 de novembre d’11 h a 13 h
Preu: Gratuït
Inscripcions: al 610 594 378 o a info@destilleria.com

ELS DIJOUS

Curs dibuix i pintura

Taller dibuix Mataró

«Pensar-se com a artista» és un taller per iniciar-se en el dibuix i la pintura no només des de la part tècnica, sinó també conceptual. Produir obra és important, però també ho és la construcció de l’artista, i això implica no només trobar un estil propi, sinó cultivar una mirada crítica sobre el treball que fem en art.
Els artistes, i això val per a tothom perquè tots ho podem ser, trobaran en aquest taller les eines i el pensament que més els interessi per pensar-se com a artistes.

👉 Més info AQUÍ

ELS
DILLUNS I DIJOUS

Cursos Escola de joieria

taller joieria mataro

Per a aquest curs 2019/20, hem preparat dos tallers de joieria amb diferents nivells, un taller d’aliances i una sèrie de monogràfics molt interessants que es realitzaran al llarg del curs.

🔹CURSOS
✔️Formació general (amb Carme Roher)
✔️Formació avançada (amb Carme Roher)

🔹MONOGRÀFICS
✔️Curs d’aliances (amb Carme Roher)
✔️ Curs de gravat a la sal (amb Carme Roher)
✔️Fusing de vidre aplicat a la joieria (amb David Gibernau)
✔️Forja aplicada a la joieria (amb Pol Codina)
✔️Gemmologia (professor pendent de confirmació

👉 Més info AQUÍ

ELS
DIVENDRES I DISSABTES

Taller de Serigrafia

Taller de serigrafia Mataró

Si et vols iniciar en les arts d’estampació serigràfica aquest és el teu taller.

Dates i horaris: els divendres de 17 h a 20 h o els dissabtes de 10 h a 13 h.
Preu: 50 € (material inclòs)
Més informació i preinscripcions: a tallerdelsedus@gmail.com

Scroll to Top