Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA FEBRER

Agenda febrer La Destilleria

17

FEBRER

El taller de Tinta Invisible

Taller Tinta Invisible

Durant els seus vint anys de trajectòria Tinta Invisible ha treballat amb artistes com Josep Guinovart, Hannah Collins, Eulàlia Valldosera o Joan Fontcuberta. Les edicions d’aquesta cooperativa han fet sortir a la llum projectes culturals d’alt nivell molts dels quals podeu veure a La Destil·leria fins a finals de febrer.

Per aprofundir sobre alguns d’aquest projectes, el 17 de febrer, Tinta Invisible seran a La Destil·leria per explicar el funcionament (i l’èxit) de la seva cooperativa així com per explicar totes les obres que formen part de l’exposició, els autors de les quals són:

A. Ràfols Casamada, Alfons Borrell, America Sanchez, Antoni Llena, Cesc, Eulàlia Valldosera, EVRU, Frederic Amat, Hannah Collins, Joan Fontcuberta, Jordi Alcaraz, Josep de Ca l’Estrany, Josep Guinovart, Ramon Enrich, Regina Gimenez, Soledad Sevilla.

HORA: 18 h
Entrada gratuïta

17

FEBRER

Fi de l'exposició «Els gravats de Tinta Invisible»

Mostra Els gravats de Tinta Invisible

“Tinta Invisible, que tot just acaben de complir 20 anys com a editors d’obra gràfica, continuen estampant a la manera tradicional, mitjançant la planxa, la tinta, el paper, el tòrcul…com ho feien Rembrandt, Piranesi, Goya, Fortuny, Picasso, Miró o el mateix Guinovart amb el qual ells van tenir una estreta relació i que comenta amb les seves paraules el que és per ell el gravat.” (Fragment del text de David Vergés).

Entrada gratuïta
Més informació AQUÍ

24

FEBRER

Inauguració de l'exposició «0=|»

Exposició Marta Juvanteny

Juvanteny investiga els límits entre l’art, la ciència i la tecnologia a través d’una òptica desafiant d’estructures i ordres mètrics. Posa en pràctica la contenció, la precisió, la confusió i la indigència voluntària. Les distraccions mundanes i identitàries del gest passen a un segon pla a favor de l’exploració de qualsevol expressió o representació humana.

La no-figuració de Nasreen Mohamedi, l’art abstracte d’Agnes Martin o el performance art d’Esther Ferrer són fonts d’inspiració per una artista que creu en el procés artístic més que en l’art com un producte acabat.

HORA: 19.30 h
Entrada gratuïta
Més informació AQUÍ

3

MARÇ

Workshop de Marta Juvanteny

Workshop per e invidents Marta Juvanteny

Juvanteny treballa amb la percepció i la interpretació de l’espai en un taller adreçat a invidents. L’artista cedirà 60 peces que es reinterpretaran a través del tacte i el dibuix i que s’enllaçaran amb un estudi que realitzarà posteriorment. Se’n farà un registre fotogràfic i de vídeo a mode de performance. Un vídeo que comparteix un denominador comú amb la seva mostra «0=|»: la recerca de preguntes per a més preguntes sense respostes.

HORA: 11 h
Entrada gratuïta
Més informació AQUÍ

TALLERS TRIMESTRALS

Activitats setmanals La Destil·leria
Scroll to Top