Truca'ns : 610 594 378

Agenda d’activitats

AGENDA JUNY

Agenda juny La Destil·leria

3

JUNY

Workshop de Marta Duran

taller flors marta duran

Per als amants de l’art i les flors, el proper dissabte, 3 de juny, teniu una cita amb l’artista Marta Duran Quintana a La Destil·leria. En el workshop “Pintem flors amb la Marta”, l’artista us guiarà en la tècnica de l’aquarel·la i l’acrílic. Només heu de portar el vostre bloc de dibuix, els vostres pinzells i ganes de gaudir.

Places limitades!

HORA: d’11h a 12.30 h
PREU: 10 € (10% descompte per a socis)
INSCRIPCIONS: al 610 594 378 o a info@destilleria.com

10

JUNY

Inauguració de l'exposició «Ninots» de Santi Clavell

«Ninots» de Santi Clavell

Amb un traç directe en què els amants dels acudits de vinyeta hi reconeixereu Perich, Cesc, Quino o Schulz, Santi Clavell presenta «Ninots» a La Destil·leria. L’exposició consta d’una cinquantena de dibuixos realitzats amb tinta, aquarel·la i llapis, i explica, amb un cert cinisme apologètic, les reflexions, els pensaments i també les «emprenyades» de l’artista.

Més informació AQUÍ

HORA: 19.30 h
Entrada gratuïta

17

JUNY

Taller de Gyotaku

taller Gyotaku mataró

Gyotaku (gyo ‘peix’; taku, ‘fregar’), o en altres paraules, reproduir les empremtes d’un peix sobre diferents suports, és una tècnica que utilitzaven els pescadors japonesos per testimoniar les seves captures i és la tècnica que Enric Sala i Carla Aledo porten a La Destil·leria en forma de taller el 23 d’octubre.

El taller constarà d’una introducció a la tècnica xinesa del gyotaku i els seus orígens, i es posarà en pràctica escollint el paper, entintant i estampant el peix. I com que som de no llençar res, al final del taller, tots els participants podreu gaudir del tastet de peix a la brasa que el cuiner Sergi Montero oferirà a La Destil·leria.

HORA: d’11h a 13.30 h
PREU: 25 € (socis 20 €)
INSCRIPCIONS: al 610 594 378 o a info@destilleria.com

20

JUNY

Workshop Santi Clavell

Taller Santi Clavell

Com ens ho fem, per plasmar una idea, una notícia, un sentiment en un dibuix simple? És el procés, el que importa, o és la tècnica? Santi Clavell, en el workshop que proposa per al 20 de juny, se centra en el procés, deixa la tècnica en segon terme i fa prevaldre la idea il·lustrada. Sobre la taula només hi trobareu dues coses: paper i llapis. El repte serà reinterpretar aquesta idea només amb un llenguatge pictòric, sense cap lletra, sense cap frase.

HORA: 16 h
PREU: 15€ (10% de descompte per a socis)
INSCRIPCIONS: al 610 594 378 o a info@destilleria.com

26, 27, 29 i 30

JUNY

«Misèria» de Stephen King

Misèria a Mataró

El 26 de jun torna l’èxit de l’any passat: «Misèria» de Stephen King. Repetim director, Pere Vàzquez, i repetim actors Xavier Codony i Lidia Rovira Comas. L’aforament és limitadíssim (18 espectadors per funció) i l’any passat les entrades van volar! Si aquest any no t’ho vols perdre, fes la reserva!

Autor: Stephen King
Director: Pere Vàzquez

HORA: a les 21 h
ENTRADA A LA DESTIL·LERIA: 10 €
RESERVES: al 610 594 378 o a info@destilleria.com

6, 7, 8, 9

JULIOL

Moisès Maicas

Moises Maicas a La Destil·leria

Dijana, una jove croata, arriba a Londres a la recerca d’una nova vida. El seu cosí, però, decideix que vendre-la a Babac, un proxeneta, a canvi d’«un iPhone i mig» és una solució molt més encertada.

Amb aquest cop de puny és com comença una obra que converteix els espectadors en una mena de voyeurs que viatgen a l’interior del cap de la Dijana. En unes escenes brutalment reals i estranyament surrealistes, Kirkwood construeix una protagonista complexa, allunyada de l’estereotip de la víctima, una dona fanfarrona i vulnerable, decidida i fràgil, que no deixa de lluitar però que està a punt d’enfonsar-se.

Autora: Lucy Kirkwood
Traductora: Anna Soler Horta
Director: Moisès Maicas

DIES 6, 7 i 8 de juliol a les 20.30 h
DIA 9 de juliol a les 19 h
ENTRADA A LA DESTIL·LERIA: 10 € / Preu socis: 8 €
RESERVES: al 610 594 378 o a info@destilleria.com

TALLERS TRIMESTRALS

Activitats setmanals La Destil·leria
Scroll to Top