Truca'ns : 610 594 378

ANA GARCÍA

Ana García defineix la seva obra inserint-la en el marc d’un estil realista en el sentit més ampli de la paraula. Més enllà, però, d’aquesta definició no podem deixar de destacar la sensibilitat i l’elegància que es desprenen de la seva obra i de la voluntat i l’esforç de l’artista per explicar tot allò que plasma amb tanta naturalitat i simplicitat.

Per fer-ho, Ana García deixa de banda tot allò superflu i innecessari que ens pot desviar del que realment li interessa: convertir el que és quotidià en alguna cosa més, de tal manera, que a través de la pintura, tot el que ens envolta esdevingui rellevant.

Els seus inicis tal com ella mateixa ens posa de manifest– van estar condicionats pel món de l’abstracció, però de mica en mica va anar derivant cap a un llenguatge més figuratiu. Admiradora de Velázquez, Vermeer, Giacometti Morandi, Bacon, Edvard Munch, Andrew Wyeth o Antonio López, pensa que tots ells tenen en comú una obra creada a partir d’incerteses, lluny de comoditats i convenciments però amb un desig subjacent de «veritat».

Si hagués de reconèixer un referent o mestre que l’hagi influït, l’Ana ens diu que ha tingut la immensa sort de rebre classes magistrals del pintor Antonio López, que sens dubte ha marcat la meva manera d’entendre l’art.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, aquesta artista montbuienca ha exposat a Montbui, Òdena, Copons, Mataró, Barcelona, Segòvia i Granada, i va obtenir el primer premi de pintura en el certamen Copons amb Gaudí. A partir d’aquí, Ana García acumula una llarga trajectòria amb premis, reconeixements i exposicions col•lectives i individuals.

Hivernacle 2
Oli sobre fusta
50 x 53 cm
1100 €

Hivernacle 1
Oli sobre fusta
54 x 65 cm
1300 €

Hivernacle 3
Oli sobre fusta
54 x 65 cm
1300 €

Dos testos
Oli sobre fusta
54 x 80 cm
1500 €

Testos
Oli sobre fusta
50 x 53 cm
1100 €

Scroll to Top