Truca'ns : 610 594 378

Cultura Talks

CULTURA TALKS
converses de cultura, present i futur

La Destil·leria comença aquest setembre un cicle de converses en què es parlarà de cultura i els seus lligams inextricables amb les institucions, la societat, l’art, l’ensenyament i la ciència.

Per a aquest primer cicle –que es desenvoluparà en quatre sessions que tindran lloc els dimecres del mes de setembre– hem escollit diversos col·lectius de Mataró perquè estableixin un diàleg sobre cultura i actualitat amb les persones de la ciutat. En el primer Talk es parlarà sobre Sant Pere Més Alt i l’art al carrer, amb els convidats Ricard Jordà, Iago Vilamanya, PereColl i Pere-màrtir.

6 de setembre – Sant Pere Més Alt i l’art al carrer, amb els convidats Ricard Jordà, Iago Vilamanyà, PereColl i Pere-màrtir Brasó.
13 de setembre – Sant Lluc – què en voleu saber?, amb els convidats Antoni Lluís i Núria Palomar.
20 de setembre – La fotografia professional: actualitat i futur, amb els convidats Ramón Manent, Sergio Ruiz, Albert Canalejo i Narcís Rovira.
27 de setembre – El gravat i l’obra gràfica, obra seriada – obra única, passat, present i futur, amb els convidats Maria José Carrasco, Catherine Lorton i Enric Punsola.
cultura talks
Scroll to Top