Truca'ns : 610 594 378

Expressió plàstica: descobrint La Desti·leria

Al taller d’expressió plàstica, per tal de familiaritzar-nos amb la Destil·leria, hem fet una sèrie de treballs per conèixer l’entorn molt millor!

Primer vam escollir un racó de la Destil·leria que ens agradés molt: es van situar, van entendre,  es van ubicar en l’espai i després van dibuixar. Els resultats són dibuixos a llapis des d’una visió frontal, perquè en principi és la manera d’entendre i poder representar més senzillament les formes.

Després vam investigar per què, d’on fem plàstica, se’n diu Destil·leria, i l’Agit ens va explicar tots els perquès.

Com a segon treball vam decidir reproduir un trosset del pati treballant amb porexpan, cartró i una mica de filferro. Ara ja sabíem qui havia viscut abans a cada raconet que reproduíem.

El tercer i últim treball per conèixer millor el nostre entorn va ser de caràcter botànic! Vam agafar fulles del pati i les vam portar cap al taller. Vam fer un estudi d’observació: les vam mirar, les vam acariciar, les vam resseguir amb els ulls tancats i també les vam olorar. Després les vam dibuixar i les vam utilitzar per fer diversos estampats combinant dibuix i l’estampa de les fulles pintades.

 

Taller d'expressió plàstica        Taller d'expressió plàstica

Taller d'expressió plàstica                     Taller d'expressió plàstica

IMG_0011        Tallers per a nens Mataró


Scroll to Top