Truca'ns : 610 594 378

Andrea Torres Balaguer, «Mesmerize and other secrets»

L’art de plasmar els somnis 

«Mesmerize and other secrets», d’Andrea Torres Balaguer, hipnotitza La Destil·leria

Del 23 de gener al 3 de març del 2016

El 23 de gener, La Destil·leria acull «Mesmerize and other secrets», de la fotògrafa barcelonina Andrea Torres Balaguer. La seva obra, amb referències constants al món oníric, però també ritual, simbòlic i poètic, recrea atmosferes impregnades del principi femení amb un substrat subtilment inquietant.

El treball de la fotògrafa catalana Andrea Torres Balaguer (Barcelona, 1990) gira a l’entorn del concepte d’escena i de la capacitat narrativa de les imatges per explicar històries. Tot i que les seves fotografies no encaixen dins les característiques pròpies del surrealisme, sí que tenen una forta càrrega conceptual, descriptiva i pictòrica. Estem davant d’una artista contemporània que troba els seus referents en el pintor René Magritte, la narrativitat de Duane Michals i la llum natural difosa present en alguns quadres de Hopper.

Andrea Torres Baleguer va cursar Belles Arts a la UB, passant per l’École de Beaux Arts de Bordeus. Ha participat en nombroses exposicions i ha rebut diversos premis i reconeixements. Actualment estudia un màster de Publicitat, Moda i Direcció d’Art a l’IDEP.

L’exposició de La Destil·leria: «Mesmerize and other secrets»

 

Mesmerize (hipnotitzar, però també fascinar, absorbir, captivar, magnetitzar) neix de l’interès per representar la relació entre feminitat i natura a través de la simbologia. Les imatges ens conviden a desxifrar un enigma tàcit, on els personatges que hi apareixen adopten una actitud contemplativa, explorant la relació que mantenen amb els objectes i el propi entorn.

Realment mesmerize és, en l’obra d’Andrea Torres Balaguer, allò que hipnotitza.


Scroll to Top