Truca'ns : 610 594 378

La destil·leriaLLOGUER D’ESPAIS

A La Destil·leria, preservant les parets mestres, les rajoles i els mosaics –herència de l’antiga destil·leria de la família Martínez–, hem aconseguit rehabilitar un espai que conserva una identitat i una història pròpies.

La zona d’El Pati, el nostre centre neuràlgic, connecta totes les àrees de què es compon La Destil·leria.

Tot plegat, 540 m2 amb calefacció i llum natural adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

L’espai està pensat per desenvolupar-hi activitats de tipologies molt diverses. Podeu venir a treballar-hi, a passar-hi estona o informar-vos del que hi fem; qualsevol excusa és bona per descobrir-ne tots els racons.

Què es pot llogar?:
– tot l’espai cultural
– 1 sala
– combinar diversos espais

Preus
Aules:
20 €/hora cada aula
La Galeria o El Pati: a consultar
Estudis per a artistes o empreses: a consultar (espais amb llum natural i punts d’aigua)

Espai 1 – La Galeria
La Galeria és una espai diàfan de 48,30 m2 que s’adapta a les necessitats de cada esdeveniment de manera camaleònica. És la cara visible de La Destil·leria gràcies a la paret de vidre que dóna al carrer i que convida a entrar-hi qualsevol vianant.

Espai 2 – El Pati
Un espai tranquil i acollidor de 73,30 m2 amb Wi-Fi, taules i endolls. És perfecte per a celebracions, trobades, concerts… o simplement per passar-hi una bona estona prenent un cafè o una copa de vi.

Espai 3 – sala polivalent
En paral·lel amb La Galeria, trobem una sala polivalent de 35 m2 amb parquet, llum natural i sostres alts. Una atmosfera agradable i confortable per a qualsevol activitat.

Espai 4 – sala polivalent
Travessant El Pati descobrireu una segona sala polivalent de 30 m2, càlida, original i confortable. Té sostre alt de canyís, parquet i llum natural.

Espai 5 – estudis
L’espai 5 està dividit en dos sales d’uns 30 m2 pensades per a estudis d’artistes o empreses. Les dues tenen  llum natural i estan equipades amb punts d’aigua.

Espai 6 – El Taller
El Taller és la sala polivalent per excel·lència de La Destil·leria. Té llum natural i l’encant propi dels sostres alts amb bigues de fusta. Està dividit per una línia imaginària que distribueix l’espai en dues zones: l’una per treballar-hi, l’altra per emmagatzemar i conservar el material de cada taller.

Un espai de 72,45 m2 adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, amb safareig i dos punts d’aigua.

Scroll to Top