Truca'ns : 610 594 378

Monogràfics

Monogràfic de ceràmica

Monogràfic de ceràmica

Vols personalitzar la teva vaixella? Ets un artista que busques altres suports per passar-hi la teva obra? Amb les calques ceràmiques se t’obrirà un món de possibilitats, podràs decorar i crear els teus propis plats, tasses i qualsevol superfície ceràmica.

En aquest taller veurem diferents maneres de transferir imatges a la ceràmica i tot el que cal per fer-ho. I t’enduràs a casa un plat i una tassa decorats per tu, on podràs esmorzar cada dia.

Dia
Dissabte 30 de juny
Hora
De 10 h a 13 h
Preu
50 € (3 hores)

Joieria creativa

Taller de joieria Mataró

Que volem aconseguir…
Carme Roher planteja un taller de joieria creativa en què podeu a gravar planxetes de coure, llautó i alpaca a partir de la tècnica de gravat a la sal. De la mateixa manera, es posar en pràctica una altra tècnica a partir de l’esmalt sintètic en fred, que fon  150 graus i dona un ampli ventall de possibilitats pel que fa a la textura, el color i els acabats.

Metodologia…
Teòric: l’alumne aprèn a muntar un recipient per poder seguir investigant pel seu compte (gravat a la sal).

Pràctic: cada persona es farà un mostrari, serà una sèrie de les planxetes que haurà treballat i una petita fitxa de cadascuna.

A qui va dirigit…
A persones que vulguin ampliar les possibilitats d’incidir sobre el metall, aprendre amb aquestes dues tècniques, que al costat de moltes altres, ens permeten ampliar la nostra creativitat.

Reservar la plaça prèviament per xarxes, web, e-mail (info@destilleria.com) o telèfon (610 594 378).

Dies
2,3 i 4 de juliol
Hora
D’17 h a 20 h
Preu
90 € material inclòs (9 hores)
Preu alumnes i socis
75 € material inclòs (9 hores)

Scroll to Top