Truca'ns : 610 594 378

“NEW”, Eduard Novellas

Del 9 de novembre al 12 de desembre
Inauguració 9 de novembre a les 12 h

“New” és fruit de l’evolució vital d’Eduard Novellas. Un camí que recorre a través de la serigrafia per mostrar-nos les seves reflexions a l’entorn de la forma, el color, l’experimentació… en definitiva, la creació.

Mitjançant el procés d’estampació, les obres que conformen aquesta exposició són imatges minimalistes que conviden a meditar sobre els processos de canvi i l’acceptació d’aquests. Són també experiències empíriques que l’artista realitza a partir de diverses teories associades amb el color i les sensacions, amb un nou llenguatge que ens interpel·la a través de l’obra impresa.

El treball és el resultat d’un exercici intel·lectual amb el que juguen i alhora s’equilibren l’atzar i les decisions. Però és també una mirada interior que vol obrir-se a l’espectador despullant-se de tot allò que no necessita.

I és que un nou inici comença per allò senzill que va nodrint-se amb el temps de l’aprenentatge i de la casualitat, del que han dit i del que encara està per dir. I sobretot del misteri per descobrir fins on som capaços d’arriscar-nos a provar i aprendre de nou a mirar i a pensar.

Ruth Garcia
Historiadora de l’art

DEMO PRINT DE SERIGRAFIA

El dissabte 23 de novembre d’11 h a 13 h, Eduard Novellas oferirà un Demo print de serigrafia gratuït.
En aquest taller coneixerem el procés, les eines, els materials i les tintes per a una correcta elaboració d’una estampa serigràfica.
Porta un suport tèxtil o paper per poder-te emportar la teva estampa.

Per reservar plaça ho pots fer al 610 594 378 o a info@destilleria.com. Cal inscripció prèvia i les places són limitades.

Aquesta exposició és una producció de M|A|C Mataró Art Contemporani i La Destilleria, Espai Cultural.


Scroll to Top