Truca'ns : 610 594 378

Nous tallers i festes d’aniversari

Aquest mes de març a La Destil·leria tenim nous tallers i nou projecte:

Taller d’art urbà

En Mohamed Lghacham, muralista i pintor, us proposa un taller d’introducció a la pintura mural i el grafiti. Barrejant tècnica figurativa i decorativa, aprendreu diferents maneres de compondre i pintar un mural.

de dilluns a dissabte
matins: 10.30 h a 12.30 h
tardes: 17.30 h a 19.30 h / 19.45 h a 21.45 h
60 € + material / 8 hores mes
Inscripcions a info@destilleria.com

Taller de dibuix i pintura

En el taller de dibuix i pintura d’en Mohamed Lghacham treballareu des del retrat fins al paisatge, passant per la figura humana al natural o la natura morta. Carbó, llapis, tinta xinesa, pintura a l’oli o acrílica són algunes de les tècniques de què se servirà aquest artista de la Barcelona Academy of Art per dur a terme un taller dirigit a tots els nivells.

de dilluns a dissabte
matins: 10.30 h a 12.30 h
tardes: 17.30 h a 19.30 h / 19.45 h a 21.45 h
60 € + model / 8 hores mes
Inscripcions a info@destilleria.com

Festes d’aniversari a La Destil·leria

Què us semblaria celebrar la festa d’aniversari d’una manera original en un espai únic al centre de Mataró? A La Destil·leria organitzem tallers lúdics per a nens perquè, mitjançant el joc, la invenció i la improvisació, puguin passar una bona estona amb els amics i celebrar que es fan una mica més grans.

Els tallers, de 2.30 h, els condueixen la Carla Aledo i l’Elena Montes, les noies Volantis que ens han omplert els dissabtes al matí d’art, creativitat i somriures, i que no deixen mai de sorprendre’ns amb noves propostes.

15 € per nen
Preus especials per als Amics de La Destil·leria
Més info AQUÍ


Scroll to Top