Truca'ns : 610 594 378

Parlen de nosaltres…

El artista mataronés Perecoll presenta ‘Crisis’

La Vanguardia

La obra, como si fuera una inexorable ley de la física, no puede sustraerse del tiempo. Y precisamente eso es lo que hace Perecoll a su exposición «Crisis», un conjunto de obras incardinadas en su tiempo y su país. Y lo hace con soportes y técnicas diversos escultura, pintura, acuarela, como si quisiera enlazar pasado y presente, y con escultura en terracota de su reciente producción.

Llegeix tota l’entrevista AQUÍ

La Destil·leria a La Vanguardia

La Vanguardia

“El mundo del arte desde una mirada diferente, crítica y desligada de las lógicas que definen hoy el sector. Esa es la propuesta que trae Marta Juvanteny con su exposición 0=1 en La Destil·leria, que se podrá disfrutar hasta el próximo 22 de marzo en Mataró.”

La Vanguardia dedica un article a l’exposició de Marta Juvanteny que podeu veure fins al 22 de març a La Destil·leria.

Llegeix tota l’entrevista AQUÍ

La Destil·leria, espai cultural Mataró

El Punt Avui

“Som un espai cèntric que dona molt joc i on passen mil coses”
El Punt Avui entrevista a la directora i fundadora de La Destil·leria, Agit Baqué.

LlegeIx tota l’entrevista AQUÍ

tot mataro

El Tot Mataró

Tot i que la bombolla mediàtica s’ha desinflat, encara hi ha moltes persones i entitats que continuen treballant pels refugiats. EL TOT MATARÓ. A prop teu. se’n fa ressò i explica, en aquest reportatge, l’experiència del casal d’estiu de La Destil·leria, que enguany ha girat entorn dels refugiats.

La Destil·leria, espai cultural Mataró

El Punt Avui

Espai Mira, Ens Movem Diferent organitza per setè any consecutiu la jornada Capacitats per la Dansa, l’única mostra de dansa inclusiva i adaptada de les comarques gironines, que tindrà lloc avui al teatre La Sitja de Fornells (19 h). L’espectacle constarà de diferents peces de dansa i hi participaran grups i companyies gironins i de Barcelona.

Segueix llegint 

La Destil·leria, espai cultural Mataró

Capgròs Mataró

Capgròs Mataró dedica aquest reportatge a La Destil·leria. Podeu llegir tot l’article a la pàgina 26 de la revista digital.

Segueix llegint 

“Grups ” de Vanessa Linares a la Destil·leria Bonart

Bonart

La Destil·leria, espai cultural inaugura el 31 d’octubre a les 19.30 h., Grups! de Vanessa Linares.

A Grups, que es podrà visitar fins al 10 de desembre, Vanessa Linares pinta els seus guspirus dins de boscos, paisatges emocionals que basculen entre el naïf i el pop-mèdia i que –amb permís de l’autora­– representen la zona de confort d’aquests animalons.

Segueix llegint 

La destil·leria al tot Mataró

Tot Mataró

Nova exposició a partir d’aquesta Castanyada a La Destil·leria. Dripping, detall, collage… els contrastos són un tret característic de l’obra de Vanessa Linares, però també de la seva personalitat. Amb «Grups!», nom amb què Linares ha batejat la nova exposició, l’artista proposa reflexionar sobre la manera d’actuar dels individus dins d’un grup, d’una comunitat, d’una societat.

Segueix llegint 

La Destil·leria oferta cultural de i per a Mataró

Núvol (Anna Torralbo)

“Ara ja fa gairebé un any que La Destil·leria va obrir les portes del seu espai a Mataró, era justament un 18 de juliol de 2014, i ho feia amb ‘exposició col·lectiva “Seny i rauxa a les Santes”. Des de llavors, hi han passat moltes coses.

Agit Baqué, la impulsora i creadora d’aquest projecte, va engegar aquest espai amb la intenció d’omplir el buit existent en l’oferta d’activitats extraescolars dirigides a persones amb disfuncionalitat múltiple a la ciutat. No obstant, La Destil·leria ha estat sempre oberta a tot tipus de públic, activitats i propostes.”

Segueix llegint 

Anuari Capgros 2014

Capgròs (Anuari cultura, festes i oci 2014)

El Capgròs ens dedica un petit espai en el seu anuari de cultura, festes i oci 2014.

Segueix llegint (a la pàgina 45 del PDF)

Transport public - HÀLIT, Teresa Pera

Transport Públic (Pere Pascual)

“Potser per tot això esperàvem amb ànsia la nova proposta plàstica de l’autora que ara arriba a “La destil·leria” amb aquest “Hàlit” que serveix no tan sols per refermar el que coneixíem ans per veure la potent evolució soferta per la creadora que en poc temps ha estat capaç d’eliminar la fullaraca descriptiva present en anteriors peces per aprofundir en una interiorització que ens porta de manera directe i sense cap mena d’engany, a la seva essència més pura.”

Segueix llegint

LA DESTIL·LERIA SENY I RAUXA

Transport Públic (Pere Pascual)

“Tota exposició inaugural no deixa de ser una presentació d’intencions, una marca que enceta un camí i per tant que ens ha d’ensenyar , o al menys fer-nos intuir per on han d’anar els trets de futur que hauran de marcar la definitiva personalitat de l’espai. Una presentació d’intencions amb obligada mirada doble , la conceptual de l’espai i la qualitativa del que es presenta.”

Segueix llegint

Mataró cuenta con un nuevo espacio cultural

La Vanguardia

La capital del Maresme cuenta desde hoy con un nuevo espacio de ocio, formación y cultura. Es La Destil·leria, un local de 450 metros cuadrados que ha impulsado Agit Baqué, según informa el semanario local Tot Mataró. El nuevo centro combinará terapias, arte y formación.”

Segueix llegint

El Tot Mataró i Maresme La Destil·leria 450 metres quadrats de cultura formació i lleure

El Tot Mataró

Agit Baqué és la impulsora de La Destil·leria. Portava 22 anys treballant en una multinacional i va decidir engegar un projecte que va començar a caminar ara fa tot just un any. El resultat n’és un ampli local de 450 metres quadrats que combinarà teràpies, art i formació sota un mateix sostre.

Segueix llegint

Transport Públic - AGIT BAQUÉ - LA DESTIL·LERIA, ESPAI D ART

Transport Públic (Pere Pascual)

S’acaba la temporada artística i per tant també arriba a la seva fi el programa “Espai d’Art” de m1tv . Però la temporada acaba amb un esdeveniment important com ho és la inauguració el proper dia 18 de juliol de l’espai artístic cultural de “La destil·leria” del que ja hem parlat altres vegades en aquets blog

Segueix llegint

La Destil·leria a Espai d'art

Espai d’art (m1tv)

“Espai d’art, és una mirada crítica sobre el món de l’art de Mataró i el Maresme amb la firma personal de Pere Pascual, crític d’art. Les exposicions, els projectes, les galeries, els museus i els artistes protagonitzen aquest programa d’autor de 15 minuts de durada que conté una entrevista al plató i diverses recomanacions crítiques d’exposicions en cartellera a la comarca.
El programa proposa cada quinze dies una mirada crítica sobre el món de l’art i els artistes.”

Veure vídeo

La Destil·leria al Capgrós

Capgròs

Una galeria d’art. Una àmplia oferta formativa amb tallers molt originals. I una “Terapioteca” per assolir el creixement personal a través de l’art, la música o la dansa. Així d’ambiciosa i diferent es presenta La Destil·leria, un nou centre cultural que obrirà portes a Mataró aquest mes de juliol. Ubicat en un ampli local al camí Ral, en ple centre de la ciutat, uneix tres espais sota un mateix sostre, una antiga destil·leria que s’ha reformat però que manté l’essència i molts elements d’antuvi.

Segueix llegint

Transport Públic

Transport Públic (Pere Pascual)

“I tot això em deixa molt content. Crec que la cosa pot tirar endavant i que “La destil·leria” que aquest serà el seu nom ens podrà destil·lar poderosos efluvis artístics i creatius i que sens dubte “agitarà” el món artístic local, fet del que ens alegrem de vell antuvi i en aquest desig hem posat a la seva disposició tota la nostra col·laboració, que esperem rebi també de tot l’àmbit artístic local.”

Segueix llegint

 

Scroll to Top