Truca'ns : 610 594 378
Que destil·lem

La destil·leria

QUÈ DESTIL·LEM

Un tot que supera la suma de les parts

A La Destil·leria Espai Cultural, les teràpies, els tallers i l’art són els eixos que fan girar el nostre engranatge, les nostres eines, el que ens agrada. Per fer-les servir, hem construït La Terapioteca, El Taller La Galeria, tres espais ideats per generar sinergies sota un sostre comú que destil·la la mateixa essència: creativitat, diàleg i integració. Vet aquí la matèria primera de La Destil·leria, un espai multidisciplinari amb la cultura com a teló de fons.

 

El mètode Destil·leria

La Terapioteca…
Neix de la voluntat d’oferir una franja d’extraescolars per a nens i joves a través de l’artteràpia, la dansateràpia i la musicoteràpia  amb un equip de terapeutes especialitzats en educació especial que lideren cada projecte des de la responsabilitat, el respecte i l’entusiasme. En aquest sentit, La Destil·leria s’ha aliat amb la Fundació Maresme i, en un futur proper, La Terapioteca vol ser una plataforma d’inclusió social i oferir llocs de treball a persones amb discapacitat.

La Terapioteca també té franges horàries de matí (de 9.30 h a 11.30 h) i vespre (de 21.15 h a 22.45 h) adreçades a qualsevol persona de qualsevol edat i condició que vulgui aconseguir un creixement personal i un benestar físic, mental i emocional a través de la dansa, la música i l’art.

El Taller…
És un espai polivalent pensat per abraçar una selecció de tallers molt específics i cuidats el valor dels quals rau en l’originalitat i la varietat. Els professors d’aquest espai, doncs, s’allunyen del taller convencional i transporten a La Destil·leria propostes tan poc corrents com un taller de glosa o la construcció d’un gegantó manotes, entre d’altres.

La Galeria…
És un punt de trobada cultural i d’oci amb el qual volem ser un referent en el camp de les arts i la cultura, i alhora, contribuir a la configuració de l’oferta cultural de Mataró i el Maresme. Programació de qualitat, varietat artística per a diferents sensibilitats, col·laboració i responsabilitat. Aquests són els nostres objectius, el que ens mou i el que ens apassiona.

Estructura
Scroll to Top