Truca'ns : 610 594 378
La Terapioteca

La destil·leria

LA TERAPIOTECA

Un pont entre la imaginació i la realitat

La Terapioteca…
Neix de la voluntat d’oferir una franja d’extraescolars (de dilluns a divendres de 17.30 h a 21.00 h, i dissabtes al matí) a nens i joves a través de l’artteràpia, la dansateràpia i la musicoteràpia amb un equip de terapeutes especialitzats en educació especial que lideren cada projecte des de la responsabilitat, el respecte i l’entusiasme. En aquest sentit, La Destil·leria s’ha aliat amb la Fundació Maresme i, en un futur proper, La Terapioteca vol ser una plataforma d’inclusió social i oferir llocs de treball a persones amb discapacitat.

La Terapioteca també té franges horàries de matí (de 9.30 h a 11.30 h) i vespre (de 21.15 h a 22.45 h) adreçades a qualsevol persona de qualsevol edat i condició que vulgui aconseguir un creixement personal i un benestar físic, mental i emocional a través de la dansa, la música i l’art.

Per entrar-hi, no us calen coneixements previs en cap d’aquestes matèries, en teniu prou de deixar fluir la sensibilitat i fer volar la imaginació. Els professionals, sense que us n’adoneu, faran la resta.

L’oferta formativa de La Terapioteca és anual. Doneu un cop d’ull als nostres horaris d’artteràpia, dansateràpia i musicoteràpia.

Scroll to Top