Truca'ns : 610 594 378

«Retorn al vidre»

Inauguració dissabte 25 de gener a les 19,30 h
Del 25 de gener al 26 de febrer 2020

El dissabte 25, esteu tots convidats a la inauguració de l’exposició «Retorn al vidre»

21 artistes i 7 joiers de l’escola de Joieria de La Destil·leria s’han unit per retre homenatge als homes i dones que en formaven part. Sobretot a aquells que a banda de treballar-hi, dedicaven estones del seu temps de descans a crear objectes artístics de vidre.

L’artista reflecteix en el seu treball, la relació amb la Cooperativa del Forn del vidre, a voltes familiar i personal. En altres casos el motiu de la seva obra és l’element, la forma, el volum… múltiples excuses, per a expressar-se des de diverses disciplines, com pintura, escultura, gravat, serigrafia, ceràmica, mosaic i joieria.  Una exposició plena de llum, passat i present.

Una mirada plural, però amb una complicitat, que és la d’aconseguir, que Mataró, faci un retorn a l’art del vidre i a tot el que l’envolta.

Artistes:
Albert Alís  ·  Laia Arnau  ·  Artigasplanas  ·  Glòria Badosa  ·  Josep M. Codina  ·  Rosa Codina-Esteve  ·  Marta Duran  ·  Albert Geronès  ·  Josep M. Gomis  ·  Ricard Jordà  ·  Sara León  ·  Catherine Lorton  ·  Eduard Novellas  ·  Miquel Ortega  ·  Laia Pla  ·  Joan Poch  ·  Marc Prat  ·  Jordi Prat Pons  ·  Jordi Santamaria  ·   Jaume Simon  ·  Mònica Vilert.

Escola taller Joieria:
Txell Alemany Solé  ·  Carme Calafell  ·  Carme López  ·  Mireia Mas Terra  ·  Gemma Pallès Riera  ·   Ignasi Puy  ·  Carme Roher.

Comissaria de la col·lectiva:
Marta Duran Quintana

Us hi esperem!


Scroll to Top