Truca'ns : 610 594 378

Sant Jordi a La Destil·leria

A partir del 18 d’abril, Sant Jordi arriba a les aules de La Destil·leria en forma d’activitats per a grans, petits i joves

El col·lectiu Volantis, amb Carla Aledo i Elena Montes, ha preparat activitats i tallers per passar un Sant Jordi diferent a l’espai cultural La Destil·leria. Tindran lloc el dissabte 18 d’abril al matí i el mateix 23 a la tarda i aniran adreçades a totes les persones que tinguin ganes de passar una bona estona estimulant els sentits.

El dissabte 18 d’abril, contes il·lustrats en família

Us agradaria escriure i il·lustrar un conte en família? En aquest taller, barrejant tècniques plàstiques i narratives, les famílies podran escriure i il·lustrar la seva pròpia història. L’objectiu, potenciar els vincles afectius i relacionals per mitjà de l’experimentació, el gaudi i l’art.

Taller conduït pel col·lectiu Volantis

Horari: de 10.30 h a 12.30 h
Preu: 12 €/ família (material inclòs)
El dijous 23 d’abril, La Destil·leria, un jardí de paraules i roses

Voleu viure un Sant Jordi diferent a la ciutat de Mataró? Si us apropeu a La Destil·leria tindreu l’oportunitat de convertir el pati d’aquest espai cultural en un jardí de roses i paraules de paper!

Activitat conduïda per Volantis
Horari: de 17 h a 19 h
Preu: gratuït

A partir del 20 d’abril: tresorets de Sant Jordi
Si a més de la rosa i el llibre, voleu regalar art, La Destil·leria us posa a disposició un catàleg d’obres de petit format que diferents artistes han creat amb motiu de Sant Jordi. Per consultar el catàleg amb preus i mides, només cal que entreu a la pàgina de Facebook o de Twitter de La Destil·leria.

 


Scroll to Top