Truca'ns : 610 594 378

«Seny i Rauxa a Les Santes» celebra la 4a edició

Arriba la Festa de Seny i Rauxa de La Destil·leria, un dels esdeveniments culturals, socials i artístics més icònics de la ciutat. Aquest juliol en celebrem la 4a edició i, com cada any, comptarem amb la participació de diversos artistes per presentar l’exposició col·lectiva «Seny i Rauxa a Les Santes», l’epicentre de la festa.

Després de quatre anys, aquesta exposició s’ha convertit en un punt de trobada per a artistes consolidats de tot Catalunya i ha esdevingut una oportunitat per a nous creadors que han trobat a La Destil·leria un espai obert on exposar-hi.

Enguany, volem que la inauguració es converteixi en una festa per als mataronins, per això, a més de posar-hi música en directe, us hem reservat unes quantes sorpreses que anirem revelant al llarg del mes de juliol a les xarxes socials. A més, per als que vingueu a la inauguració, La Destil·leria té previst un 5% descompte en l’adquisició de qualsevol obra de l’exposició. Tot plegat passarà la setmana abans de la festa major, amb Mataró respirant Santes i amb moltes ganes d’estiu.

“La inauguració es convertirà
en una festa per als mataronins”

Els 15 artistes que hi exposaran demostren, una vegada més, que La Destil·leria no té complexos i que és capaç de posar en una mateixa sala expositiva creatius de tots els estils, de totes les edats i de totes les nacions. Eclecticisme en estat pur amb una premissa molt clara: destil·lar durant dos mesos el seny i la rauxa de Les Santes.

Els estils

Street art, il·lustració, pintura, fotografia, dibuix, disseny gràfic, tipografia, escultura, pintura plàstica, mosaics.

Els artistes

Máximo Almeida, Pere-Màrtir Brasó, Sit Cantallops, Elisa Capdevila, Maria José Carrasco, Pere Fradera i Barceló, Josep Maria Gomis, Catherine Lorton, Cecilia Morales, Miquel Ortega, Enric Punsola, Tomàs Safont-Tria, Tete Ji, Alba Trench, Belén Vilanova


Scroll to Top