Truca'ns : 610 594 378

Taller de joieria

Joieria

carme roher
Marc Gil

Utilitzant les tècniques bàsiques de joieria farem exercicis per dominar les eines tot creant peces com ara anells, arracades, penjolls i qui sap què més.

Hi ha diferents opcions de dies i prefessors:

Carme Roher
Dilluns de 18 h a 21 h – 90€/mes
Dilluns de 18 h a 20 h – 60€/mes

Dijous de 18 h a 21 h – 90€/mes
Dijous de 18 h a 20 h – 60€/mes

Marc Gil
Monogràfics

Matrícula: 25 €
Preu per utilitzar el taller segons disponibilitat de sala i sense professor
Pack de 5 hores 15€
Pack de 10 hores 30€

*Els usuaris que no siguin alumnes, han d’abonar la matrícula de 25€.

Adreçat a: joves i adults

Metodologia

INTRODUCCIÓ.
El disseny de joies és l’ofici de crear, fer, fabricar o dibuixar joies.

L’ensenyament de fabricar-les és una formació totalment pràctica.

La joieria ha evolucionat molt en les últimes dècades i ja no hi ha normes ni limitacions. La premissa més universal és que una joia s’ha de poder portar però en qüestió de materials i tècniques tot s’hi val. Aquest fet fa que l’aprenentatge artístic d’aquest ofici és cada vegada més ample i ens condueix cap a un món ple de creativitat i espontaneïtat.

En aquest monogràfic aprendran joieria amb cera perduda per descobrir les infinites possibilitats del món del modelatge. Aquesta tècnica, permet sense disposar de la maquinària que exigeix la joieria tradicional, fantàstics resultats.

Partint d’algunes de les tècniques amb cera com són la cera dura i la líquida, entre d’altres, el monogràfic pretén que l’alumne descobreixi aquest fascinant món creatiu per poder realitzar les seves peces de joieria.

En el monogràfic es desenvolupen una sèrie de procediments que pretenen facilitar la utilització de material reciclat i/o retrobat que permeten ajudar a treballar l’atzar, la combinació i la descontextualització dels objectes.

És important que l’alumne/a vegi que tothom pot ser capaç de realitzar peces de joieria. El curs opta per una nova capacitació i una seguretat en vers el fet creatiu. En aquest sentit em comprometo personalment a fomentar i potenciar l’auto confiança necessària per a l’aprenentatge d’aquest ofici.

Scroll to Top